Ще одного "українського диверсанта" знайшли в Криму

Чоловік, якого представляють як далекобійника з Харкова Володимира Присіча, розповідає, що нібито він був завербований українською розвідкою в січні цього року.

Володимир Присіч. Фото: crimeahrg.org

У справі "українських диверсантів", затриманих у серпні в окупованому Криму, є четвертий фігурант. Імовірно, це харків'янин Володимир Присіч, повідомляють Патріоти України з посиланням на Кримську правозахисну групу.

Наразі доля Присіча невідома. Можливо, він перебуває у СІЗО Сімферополя або в СІЗО "Лефортово" в Москві. В програмі телеканалу "Россія-1" чоловік, якого представляють як далекобійника з Харкова Володимира Присіча, розповідає, що нібито він був завербований українською розвідкою в січні цього року, їздив по Криму і збирав дані про російську військову техніку.

Раніше російські ЗМІ з посиланням на джерела в ФСБ РФ заявляли про дев'ятьох затриманих у Криму "диверсантів". Ім'я трьох з них були відомі. Це Євген Панов, Андрій Затхей і Редван Сулейманов.

Нагадаємо, що в ФСБ Росії заявили, що 9 листопада затримали в анексованому Севастополі чергових "українських диверсантів", які нібито планували диверсійні акції на стратегічних об'єктах Криму. Зокрема, зазначається, що затримані нібито є членами "диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міністерства оборони України".

Згодом з'ясувалось, що були затримані Олексій Бессарабов, Дмитро Штибліков та Володимир Дудко. А окупанський "суд" арештував їх. У Міноборони України спростували інформацію про те, що затримані саме українські диверсанти. А в МЗС України вимагають від Росії надати інформацію про затриманих українців.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...