"Ще один "Наполеон" у психлікарні": Плотницький вирішив "рятувати Україну"

За думкою терориста, Київ має стати тільки одним з регіонів України, нарівні з усіма.

Плотницький. Без коментарів... Фото: соцмережі

З нагоди 25-річчя Всеукраїнського референдуму, який відбувся 1 грудня 1991 року Плотницький написав звернення на своєму сайті, передають Патріоти України. Він вирішив, що Україну треба рятувати новим всеукраїнським референдумом "про федеративний устрій".

"Не обов'язково за типом устрою Російської Федерації. Можна - за зразком Федеративної Республіки Німеччина або Сполучених Штатів Америки. Важливий принцип: формування владної і бюджетної вертикалі від низу до верху, при максимальній свободі регіонів в питаннях економіки, культури, освіти, охорони здоров'я та правоохоронної діяльності. А Київ має стати тільки одним з регіонів України, нарівні з усіма", - замахнувся планувати Плотницький.

Після гучного затримання проукраїнського блогера в Луганську через його пости у соцмережі, Плотницький запросив "справжніх патріотів України в Луганськ для обговорення майбутньої конституції української федерації і питань організації референдуму". Нагадаємо, тема "федералізації України" вже давно просуває кум російського президента Володимира Путіна Віктор Медведчук.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...