"Ще трохи - і від сміху уп**яюсь! Тролінг 80-го рівня!": У Києві відзначилися несподіваною "футбольною" акцією на Майдані (фото)

Тролінг оцінили у соціальних мережах.

Фото: mbfs.com.ua

На Майдані Незалежності в Києві 24 травня розмістили стенд для фотографування, на якому зображено президента Федерації футболу України Андрія Павелка, його знайомого і кубок Ліги чемпіонів. Про це у Facebook написав журналіст Костянтин Андріюк, повідомляють Патріоти України.

На тантамаресці зафіксували епізод, коли Павелко у храмі "Несподівана радість" у Дніпрі позував із трофеєм разом із місцевим священнослужителем і тестем свого сина Олександром Петровським, якого ЗМІ називають кримінальним авторитетом на прізвисько Алік Нарік. "Ще трохи - і від сміху упісяюсь! Тролінг 80-го рівня!" - прокоментував інсталяцію Андріюк.


Також під постом користувачі опублікували фото ще одного стенда, але вже із зображенням прийомної дочки президента ФФУ Єлизавети Чаус, яка також раніше здобула кубок Ліги чемпіонів.


Павелко називав новини про останнє зображенні фейками, але в Союзі європейських футбольних асоціацій (УЄФА) заявили, що роз'яснили ФФУ "суворі рекомендації" щодо використання трофею на публічних заходах. Кубок Ліги чемпіонів прибув в Україну напередодні фіналу турніру, який відбудеться 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський".

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...