Ще зовсім юний: На Донбасі загинув від осколкового поранення боєць ЗСУ з Полтави (фото)

Владислав народився у 1997 році.

Владислав Козченко. ФОто:Fаcebook

У вівторок, 6 березня в зоні проведення АТО загинув боєць Козченко Владислав Ігорович. Про це повідомляє прес служба Полтавського обласного військового комісаріату в Facebook, зазначають Патріоти України.

Владислав народився в Полтаві у 1997 році. У військовослужбовця залишилися мати і брат. Відомо, що він був стрільцем-снайпером 1 десантно-штурмового взводу 2 десантно-штурмової роти однієї з військових частин ЗСУ. Загинув в результаті осколкового проникаючого поранення в шию, отриманого в районі Авдіївки.

"Героїчна загибель військовослужбовця при виконанні обов'язків щодо захисту територіальної цілісності не залишиться для ворога безкарною, пам'ять про його подвиг буде жити вічно", - сказав підполковник Полтавського ОВК Едуард Бородай.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...