"Що з вашими обіцянками?" Порошенко відсунув мікрофон журналіста, який намагався поставити йому незручне запитання в Миколаєві (відео)

Івана Казору також відтіснив від президента голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко.

Порошенко відвідав завод у Миколаєві 27 серпня. Фото: president.gov.ua.

Президент України Петро Порошенко взяв рукою мікрофон журналіста Івана Казори, який намагався поставити йому запитання 27 серпня на підприємстві "Зоря" – "Машпроект" у Миколаєві. Відео розмістили 27 серпня на сторінці журналіста у Facebook, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що президент відводить мікрофон рукою. Казору також відтіснив від президента голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко. Журналіст запитував: "Що з вашими обіцянками?".

27 серпня Порошенко перебував із робочим візитом у Миколаєві на заводі "Зоря" – "Машпроект". Цього дня на підприємстві успішно випробували нову газову турбіну на 32 МВт, у якої немає аналогів у світі, говорив президент.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...