Щоб довго не жили: Ціни на ліки в окупованому Донецьку шалено злетіли

Ціни в аптеках "республіки" в середньому у 3-4 рази вищі від цін на неокупованій території.

Ціни на ліки від грипу в Донецьку злетіли "вище хмар". Ілюстрація:farmrada.blogspot.com

У Донецьку різко зросли ціни на ліки від грипу. Про це розповіла Апострофу мешканка окупованого бойовиками "ДНР" міста Марія Іванкова (ім'я змінено), передають Патріоти України.

За її словами, лікування в цьому році обходиться в "неймовірні суми".

Так, за словами жінки, препарат "Амоксиклав" коштує 250 грн (в аптеках Києва він коштує в середньому 100-140 грн); "АЦЦ" - близько 180 грн (вартість у столиці коливається від 27 до 146 грн), а противірусні ("Арбідол", "Аміксин") - від 800 до 900 грн.

При цьому вартість "Аміксину" в аптеках Києва коливається від 40 до 270 грн, упаковка "Арбідолу" коштує від 46 до 198 грн.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...