Щоб Київ не перетворився на Алеппо: "У війні з Росією - тільки військове рішення. Доведено чотирма століттями історії", - Ігор Луценко

Щоб не записувати ці прощальні відео, щоб не викопувати останки власних дітей з щебеню. Краще нас 300 раз нехай засудить світова, чорт візьми, спільнота, за мілітаризм, націоналізм, ще якийсь ... ізм, - їхня думка не стоїть гроша.

Алеппо. Фото: EADaily

Народний депутат, журналіст і громадський діяч Ігор Луценко опублікував фото знищеного Алеппо із закликом об'єднати зусилля в боротьбі з агресором. Парламентарій упевнений, що, крім українців, захищати Донбас, Крим та інші регіони НЕ буде ніхто. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Щоб Київ, Дніпро, Львів не виглядали, як це сирійське фото, зміцнюємо власну силу. Нам ніхто не допоможе, крім нас самих. Навіть якщо нас будуть вбивати тисячами, вони дискутуватимуть про доцільність санкцій. Доведено Алеппо.

Женіть політиків, які втирають про ефективність дипломатії і неможливості військового вирішення. У війні з Росією - тільки військове рішення. Доведено чотирма століттями історії", - пише Луценко.

На його думку, від агресора українців захистить тільки натренована вбивати армія. Ідеальним варіантом стане ядерна зброя, яку в Україні вміють будувати самі.

"Щоб не записувати ці прощальні відео, щоб не викопувати останки власних дітей з щебеню. Краще нас 300 раз нехай засудить світова, чорт візьми, спільнота, за мілітаризм, націоналізм, ще якийсь ... ізм, - їхня думка не стоїть гроша", - написав Луценко.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...