Щоб не платити за проїзд: На Дніпровщині двоє зловмисників убили таксиста (фото)

Убивці скинули тіло жертви в каналізаційний колодязь, розташований на території колишнього заводу, а автомобіль відігнали на автостоянку.

Авто потерпілого. Фото:https://dp.npu.gov.ua/uk/

Співробітники карного розшуку затримали двох чоловіків, які 8 січня вбили 58-річного таксиста. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

Того дня до автомобіля "ZAZ SENS" на залізничному вокзалі Дніпра сіли двоє чоловіків, які попросили підвезти їх до м. Кам’янського. В дорозі вони змінили пункт призначення на село Улянівка Криничанського району.

Розуміючи, що в кінці маршруту їм доведеться розплачуватися за чималий кілометраж, молодики задумали позбутися водія. Завдавши потерпілому численних ударів ножем, вони перетягнули тіло померлого таксиста на заднє сидіння автомобіля та направилися до міста Жовті Води.

Там зловмисники скинули тіло в каналізаційний колодязь, розташований на території колишнього заводу, а автомобіль відігнали на автостоянку.

Оперативним шляхом поліцейські вийшли на слід двох підозрюваних в умисному вбивстві. Наразі їх затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Встановлено, що чоловіки раніше судимі не були. Їм загрожує покарання за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...