Щоб не сували носа у "чужі справи": Охорона мережевого супермаркету у Києві побила журналістів, - Бочкала (відео)

Виявилося, що у магазину "Поляна" на Глибочицькій у Києві навіть немає ліцензії на продаж спиртного, розповів журналіст

Фото: inforesist.org

Журналіст Роман Бочкала розповів про черговий напад на його колег через нові розслідування. Про це він написав на своїй сторінеці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Цього разу в ході одного зі своїх розслідувань журналісти «Стоп корупції» з'ясували, що значна частина імпортного алкоголю потрапляє в Україну контрабандним шляхом. У його продажу була викрита мережа магазинів «Поляна».

«Йому (керівництву мережі магазинів - ред.) це не сподобалося. Були погрози на адресу автора Сергія Медяника. А ще була перевірка Державної фіскальної служби після ефіру. І вона підтвердила висновки журналістів. І ось ми вирішили перевірити, чи усунені порушення. Адже має поповнюватися бюджет, а не кишені пана Грінберга. Провідали Поляну на Глибочицькій. Виявилося, що у цього магазину навіть немає ліцензії на продаж спиртного. Візиту нашої знімальної групи були не раді. У бій був кинутий якийсь бичара в шкірянці і з барсеткою», - написав Бочкала. Чоловік побив відеооператора і журналіста.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...