Щоб не травмувати трансгендерів: У школах Великобританії дівчатам забороняють носити традиційні спідниці

Не всім батькам сподобалася ця ідея.

Англійські школярки не будуть ходити у спідницях? Фото: Дейлі мейл.

Щонайменше 40 середніх шкіл в Англії заборонили ученицям носити спідниці в своїх освітніх установах, щоб не доставляти дискомфорт учням-трансгендерам, передають Патріоти України.

Зазначається, що школи вибрали гендерно-нейтральну політику, в рамках якої хлопчики та дівчатка повинні носити штани. Школи взяли приклад із навчального закладу в місті Льюїс в Східному Сассексі, в якому з минулого року відмовилися від жіночої форми одягу для учнів. Директор школи Тоні Сміт заявив, що введення нейтральної форми пов'язано з рівноправністю учнів.

Один з батьків учнів іншої школи розповів, що керівництво не проконсультувався з ними, і навіть не попередило письмово про подібні зміни. Мати учениці Дайан Бурдак розповіла, що побачила саму новину на сайті школі, в якій йдеться про те, що з вересня 2019 року в школі буде введена гендерно-нейтральна форма. Daily Mail пише, що не всім батькам сподобалася ця ідея.

Джерело: Daily Mail

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...