Щоб погасити кредит: У Черкасах жінка продала власну дитину

Ілюстрація: ЖЖ

Вагітна жінка із Харківщини, мати двох дітей 11 і 9 років, приїхала у Черкаси, щоб домовитися про продаж своєї майбутньої дитини. Спочатку йшлося про 15 тисяч гривень, а потім харківчанка подвоїла суму, оскільки мала непогашений кредит. Про це пише "Інфоміст" із посиланням на вирок Соснівського райсуду від 3 жовтня, повідомляють Патріоти України.

У березні цього року жінка на 7 місяці вагітності зустрілась із "покупцем" в одному із черкаських кав’ярень. Вона запропонувала чоловікові придбати в неї новонароджену дитину за 15 тисяч гривень відразу після виписки з полового будинку.

У травні жінка народила дівчинку. 5 травня вона продала новонароджену дитину з усіма документами, отримавши частину коштів – 15 тисяч гривень. "Покупець" був залучений працівниками поліції для спеціального слідчого експерименту.

На судовому засіданні жінка вину визнала і розкаялася. Вона пояснила, що наміру продавати дитину в неї начебто не було. Коли дізналася, що вагітна, аборт було робити пізно, а в неї вже двоє дітей було. Через скрутний матеріальний стан і мала намір залишити дитину в пологовому будинку. Чоловіка в жінки немає. Жінка говорить, коли їй запропонували забрати дитину в сім’ю, вона подумала, що так буде краще.

За її словами, "покупець" запропонував їй 15 тис. грн. Суму збільшити вона вирішила, оскільки на той час мала непогашений кредит. Дії жінки були кваліфіковані правоохоронцями, як торгівля людьми.

3 жовтня Соснівський райсуд Черкас визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення та визначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі без конфіскації майна. Опісля суд звільнив жінку від відбування призначеного покарання із випробувальним терміном на 3 роки.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно