Щоб разом до кінця: тернополянка йде воювати на Донбас услід за своїм чоловіком (фото)

Володимир Макара воює на Донбасі з квітня минулого року, і тепер дружина вирішила приєднатися до нього.

Мирослава Макара вирішила воювати на Донбасі поруч зі своїм чоловіком. Фото:http://te.20minut.ua/

Мешканка Тернополя Мирослава Макара вирішила піти воювати на Донбас слідом за чоловіком. Про це пише місцеве видання 20 хвилин, інформують Патріоти України.

Протягом 11 років вона працювала реєстратором реклами в Тернопільській філії Медіа-Корпорації RIA. Тут її всі знають, як відповідальну і сумлінну працівницю, яка завжди доводить розпочаті справи до кінця.

Вона запевнила, що готова підписати контракт і поповнити ряди солдатів. Її чоловік Володимир поїхав воювати на Донбас в квітні 2015 року. Тепер вона зібралася підтримати його.

Мирослава вже віднесла до військової частини всі необхідні документи, пройшла тестування з психології та здала нормативи з фізпідготовки. Начальник штабу 44-ї бригади підписав документи і направив їх до військкомату. Тому зараз жінка чекає рішення комісарів і подальшого плану дій.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...