"Щоб вигравати в таких умовах, треба бути на дві голови сильнішим за суперника. Працюємо і віримо, що і на нашій вулиці буде свято", - Жан Беленюк про поєдинок з росіянином у Ріо

Жан Беленюк програв росіянину Давіту Чакветадзе (2:9) і виграв четверту срібну медаль для України на Олімпіаді.

Жан Беленюк приніс Україні олімпійське срібло. Фото: olympic.sport.ua.

Жан Беленюк, який вчора приніс Україні срібло у греко-римській боротьбі, коротко прокоментував свій виступ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

Український борець поступився в досить неоднозначній сутичці з росіянином Давітом Чакветадзе, здобувши таким чином для України чергове "срібло". Однак, після фіналу борець був більше засмучений таким результатом.

"Я здобув олімпійську медаль. Медаль є медаль. Я йшов до неї дуже довго. Якщо виходиш на олімпійський килим, потрібно викластися на повну, щоб перемогти.

У другому періоді сутичка пішла не за моїм сценарієм і, на жаль, мені не вдалося переломити хід поєдинку. Щоб вигравати в таких умовах, треба бути не просто сильнішим, а на дві голови сильнішим за суперника. Це непросто, але, в будь-якому випадку, ми не здаємося. Працюємо і віримо, що і на нашій вулиці буде свято", - сказав українець.

Нагадаємо, у фіналі Жан Беленюк програв росіянину Давіту Чакветадзе (2:9) і виграв четверту срібну медаль для України на Олімпіаді.

Нагадаємо, у півфіналі Беленюк переміг білоруса Джавіда Гамзатова (6:0). В 1/4 фіналу Жан пройшов представника Болгарії Ніколая Байрякова (10:1), в 1/8 - єгиптянина Мохамеда Саада (9:0).

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...