Маємо перший медальний успіх на Чемпіонаті світу з легкої атлетики

12 серпня на першості світу у Лондоні були розіграні медалі в стрибках у висоту в жінок.
Юлія Левченко побила особистий рекорд. Фото: tribuna.comУкраїнка Юлія Левченко виграла срібло. Це перша медаль України на цьому ЧС, повідомляють Патріоти України з посиланням на tribuna.com.
Левченко взяла висоту в 2.01 з другої спроби. При цьому українка тричі побила свій особистий рекорд, 1.97 м. Перше місце здобула Марія Ласіцкене (Росія) - 2,03, третє - Каміла Лічвінко (Польща) - 1,99.
Рік тому Юлія займала 19-е місце на Олімпіаді. У кваліфікації Юлія Левченко взяла висоту в 1,92 м.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...