Хіти тижня. Спортсмен із Запоріжжя вирішив отримати громадянство РФ

Відразу після отримання паспорта Олег Степко виступить на чемпіонаті Росії в Казані.

Олег Степко. Фото: ЗМІ

Колишній український гімнаст Олег Степко найближчим часом планує отримати паспорт громадянина Російської Федерації, після чого виступить на чемпіонаті Росії, передають Патріоти України. Про це розповів особистий тренер 23-річного спортсмена Володимир Кочнєв журналістам «ТАСС».

Олег Степко, український гімнаст, двічі срібний призер України у вправах на брусах та коні, кандидат в майстри спорту. Золотий призер Чемпіонату Європи 2013. Визнаний найкращим спортсменом України в квітні 2013 року. Нагороджений Орденом Данила Галицького за досягнення високих спортивних результатів на XXVII Всесвітній літній Універсіаді в Казані, виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України.

Тренер Степко, Володимир Кочнєв зазначив, що одразу після отримання паспорта Олег виступить на чемпіонаті Росії в Казані. І, якщо добре себе проявить, то зможе претендувати на місце в національній збірній РФ.

Щодо російського громадянства тренер заявив: «Тривалий процес оформлення громадянства практично завершено, ми чекаємо, що в найближчий час він вже отримає паспорт».

Зазначимо, що Степко народився в Запоріжжі і представляв Україну на Олімпіаді-2012, а потім змінив громадянство і на Іграх 2016 виступав за Азербайджан. На цей раз спортсмену виявися необхідним паспорт Росії.

Опублікував: Інна Мартинчук

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...