Українська тенісистка створила сенсацію на US Open

У другому колі змагань наша співвітчизниця Леся Цуренко обіграла другу ракетку планети Каролін Возняцкі з Данії.

Леся Цуренко. Фото: Sport.ua.

Українська тенісистка Леся Цуренко стала автором гучної сенсації на останньому в сезоні турнірі Великого шолома - US Open, призовий фонд якого становить фантастичні 42 млн доларів, передають Патріоти України.

У другому колі змагань наша співвітчизниця обіграла другу ракетку планети Каролін Возняцкі з Данії - 6: 4, 6: 2. Для перемоги киянці знадобилося 1:00 41 хвилина. За цей час Цуренко виграла 20 активних розіграшів проти шести у її суперниці. Незважаючи на 38 невимушених і сім подвійних помилок, Леся зуміла відповісти реалізацією п'яти з восьми брейк-пойнтів.

Наступною суперницею українки стане представниця Чехії Катерина Синякова, яка займає п'ятдесят друге місце в світовому рейтингу.

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...