"Шекспірівські" пристрасті: У Дніпрі ревнивий співмешканець побив жінку з коханцем молотком та викинув його голим на вулицю (відео)

Травмованого учасника конфлікту з розбитою головою доставили в лікарню.

Фото:ІнформаторУ Дніпрі розлючений чоловік побив молотком свою дружину і її коханців. Одного з них він викинув без одягу на вулицю. Про це пише Інформатор, передають Патріоти України.

Так, перехожі помітили голого закривавленого чоловіка, який стояв біля одного з приватних будинків на вулиці Філософській і викликали поліцію. З'ясувалося, чоловік повернувся додому і застав свою співмешканку в обіймах двох чоловіків, пише видання.

"Можливо, їх було двоє. Після цього оголений "коханець" напав на нього з молотком і побив. Другий учасник конфлікту, на якому не було одягу, стверджує, що напали на нього. По суті, вони звинувачують один одного", - розповіли поліцейські.

На момент сімейних розбірок, у дворі знаходився ще один чоловік, який поділився своєю версією події. Він зазначив, що побитий - колишній співмешканець господарки будинку.

"Вона вирішила розірвати з ним стосунки, а він приходить постійно, вікна б'є. Цього разу стрибнув через паркан, побачив її з іншим, і накинувся на них двох", - сказав очевидець.

За попередньою інформацією, у одного з учасників конфлікту - травма голови. Його доставили в лікарню.

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...

Асоціація далекобійників висловлює протест: Воєнкоматівці мобілізують водіїв фур прямо з коліс під час міжнародних рейсів

понеділок, 29 квітень 2024, 18:48

Українські міжнародні перевізники скаржаться, що під час повернення в Україну з-за кордону співробітники ТЦК та СП знімають водіїв прямо з рейсів і силоміць забирають у центри комплектування. Про це повідомляє Асоціація міжнародних автоперевізників (Ас...