"Шкода, що українці знов обирають слова, а не дії": Експерт розповів про рейтинг Вадима Рабиновича

Замість хитромудрих промов виборці хочуть чути, як речі називають своїми іменами. Тобто головний критерій, на жаль, це знову - слова.

Вадим Рабинович. Фото: kp.ua

"Результати соціологічного дослідження, оприлюднені КМІС, свідчать про те, що на такого політика, як Вадим Рабинович, є серйозний соціальний запит. Згоден хтось з цим, чи ні, цифри говорять самі за себе. 11,7% - це третє місце, він поступається лише Юлії Тимошенко і Петру Порошенко. Чому ця тенденція набирає обертів? Необхідно окремо пояснити", - заявив Микола Спиридонов, експерт Українського інституту аналізу та менеджменту політики. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на kp.ua.

Експерт пояснив, що феномен Вадима Рабиновича пояснюється настроями виборців. "Відповіді на складні питання завжди на поверхні, цей випадок не став винятком. Український народ втомився від хитромудрих політичних промов, від щоденної брехні і фальші з вуст депутатів і міністрів, всі вони вичерпали кредит народної довіри. Тому коли виходить людина, яка не боїться називати речі своїми іменами і брати на себе відповідальність - тоді люди готові йти за ним", - сказав він.

"Багато хто задає питання: звідки рейтинг більше 10% у політика, який зовсім недавно з'явився на політичній арені? Це пояснюється соціальним запитом українців. У сміливої, активної людини, яка два роки в політиці - набагато більше шансів домогтися успіху, ніж у людей, що десятки років протирали штани в кабінетах влади. В принципі на світовій політичній сцені є запит на сміливих лідерів, готових до рішучих дій. Ми це бачимо за результатами виборів в США і за результатами праймеріз у Франції. Україна не виняток", - резюмував Микола Спиридонов.

"Українці знов обирають слова, а не дії. Не перевірених людей: аби не такий, як попередні... І знов на ті ж граблі, поки критерій - це слова та промови!", - коментують ситуацію у мережі "Фейсбук".

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...