Школяр летів 15 метрів від удару: У Києві на пішохідному переході водій КіА вбив 10-річну дитину

Напередодні Дня знань на вулиці Маршала Гречка "льотчик" на КІА "покарав" себе, однак передусім безневинну дитину.

На місці події. Фото: ЖЖВвечері у Києві на вулиці Маршала Гречка водій Kia Cerato насмерть збив 10-річного хлопчика. Дитина у той час переходила дорогу на зебрі, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Київ Оперативний", "Газель", яка рухалась по тій самій дорозі пропустила хлопчика на переході. Водій Kia не встиг зреагувати та збив дитину. Від отриманих травм хлопчик помер на місці.

На місце аварії прибули чотири екіпажа спецпідрозділу "Кордон". На місці працює патрульна поліція та з'ясовує обставини ДТП. Правоохоронці у наручниках заарештували винуватця.


Великий вівторок Страсного тижня: Традиції, особливості, прикмети, головні заборони дня

вівторок, 30 квітень 2024, 8:14

У Великий вівторок думають про Страшний Суд і воскресіння мертвих, згадується викриття Христом фарисеїв, які за зовнішньою побожністю приховували холодність і бездушність. Вівторок, під час головного тижня перед Великоднем називають Страсним або Велики...

Це варто знати! 1 травня в Україні набуває чинності важливе для водіїв правило

вівторок, 30 квітень 2024, 7:50

Раніше в Україні діяли правила, згідно з якими водії транспортних засобів мали у холодну пору року (з 1 жовтня до 1 травня) вмикати ближнє світло фар за межами міста, передають Патріоти України. Але ці правили не так давно змінили — «зимову» норму пор...