Шлях на Євробачення: Головний конкурент для мене – я сама, - Джамала (відео)

Співачка зізналася, що під час виконання пісні про депортацію кримських татар, їй не завжди вдається впоратися з емоціями, бо підступають сльози.

Джамала. Фото: скрін відео

Українська співачка з Криму Джамала, яка перемогла в першому півфіналі Національного відбору на "Євробачення", відповіла на питання Крим.Реалії щодо участі в цьому конкурсі, інформують Патріоти України.

Співачка зізналася, що головний конкурент для неї – вона сама. "Тому що головне – це не перешкодити собі виконати, тому що емоції дуже заважають і, наприклад, на півфіналі у мене дуже багато претензій до себе саме через те, що не завжди могла впоратися з емоціями і зі сльозами, які підступають", – розповіла Джамала.

Як відомо, Джамала 6 лютого представила свою пісню "1944" на півфіналі національного відбору "Євробачення". Співачка отримала найбільшу кількість голосів підтримки глядачів під час смс-голосування. Голосували понад 160 тисяч українців.

Проголосувати за будь-кого з претендентів можна було тільки за наявності картки українського оператора. Тому земляки Джамали, користувачі російського мобільного зв’язку в окупованому Криму, не змогли взяти участь у відборі.

На сцені Джамала виступила без своєї групи, з двома беквокалістами. Зал відреагував на пісню Джамали оваціями. Переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко, яка перебувала в журі, після виступу кримськотатарської співачки аплодувала їй стоячи.

Наступний півфінал національного відбору в Україні відбудеться 13 лютого, а фінал – 21 лютого. За підсумками глядацького та суддівського голосування під час прямих ефірів визначать ім’я артиста, який представлятиме Україну на "Євробаченні-2016".

У Тисі знову найшли потопельника: 30-й за час великої війни

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:22

У річці Тиса на Закарпатті знову виявили тіло людини це вже тридцятий випадок від початку повномасштабного вторгнення Росії. Деталі: Про виявлення тіла людини з ознаками довготривалого перебування у воді, зі свого боку кордону, повідомили румунські при...

На Хмельниччині резервіст тричі відмовився від повістки: Стало відомо, як його покарали

п’ятниця, 17 травень 2024, 17:50

Славутський міськрайонний суд виніс вирок уродженцю Хмельницької області, який, будучи військовим в запасі, тричі відмовлявся від повістки через страх за своє життя. Про це йдеться у вироку суду, передає "Еспресо.Захід". Так, згідно з матеріалами справ...