Шляхетна справа: Дантист із Лівану на передовій лікує бійців АТО (фото, відео)

Ідея мобільної стоматології у Саліма Караме з'явилась, коли він переїхав жити в Україну.

За чотири дні на Донбасі разом зі своїми колегами лікар Салім Караме допоміг 40 правоохоронцям та військовослужбовцям. Про це йдеться на сайті каналу 24, інформують Патріоти України.

Разом із мобільною лабораторією, медики об'їздили Краматорськ, Авдіївку та Мар’їнку. Увесь цей час їхнє авто супроводжували правоохоронці.

Ідея такої мобільної стоматології у Саліма Караме з'явилась, коли він переїхав жити в Україну. Чоловік уже планує наступну поїздку в АТО.

"У цій машині повний стоматологічний кабінет, в прямому сенсі слова, там можна провести будь-які маніпуляції, аж до імплантації," – розповів волонтер.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...