Шок! У Києві водій "Волги", перетинаючи "зебру" на червоне світло, обстріляв велосипедиста

Вадим Заглянський зробив зауваження водієві, що проїжджав на пішохідному переході на червоне світло, у відповідь отримав постріл.

Волонтери Київського велотреку просять привернути увагу до жахливого автозлочину. Фото: Фейсбук.

Вчора ввечері в мережі з'явилося повідомлення про те, що водій автомобіля, перетинаючи пішохідний перехід на червоне світло, вистрілив чоловіка, який в той час переходив дорогу. Постраждалим виявився Вадим Заглянський, активний учасник київського велоруху. Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці волонтер Київського велотреку Володимир Мельник, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався в самому центрі Києва, на перехресті Льва Толстого і Саксаганського, на пішохідному переході.

"Вадим Заглянський постраждав. Півгодини тому в нього вистрілив водій автомобіля (Волга Газ-31 АА13-32ВК сірого кольору), який перетинав пішохідний перехід на червоний сигнал. Вадим з Оленою в цей час переходили по переходу з велосипедами. Вадим зробив зауваження водієві, у відповідь - постріл. Після цього водій на машині зник. Номери запам'ятали, поліцію викликали. Це все що я поки знаю", - написав Володимир Мельник.

Відомо, що потерпілого відправили в 17-у лікарню, де йому була зроблена операція з вилучення кулі.

"Ми всі добре знаємо Вадима, він - наш великий друг, активний учасник київського велоруху та всіх аматорських стартів, завжди безкоштовно дає піддони для велотріального майданчика на виставці БайЕкспо, подарував гумові чоботи велотреку і взагалі просто класний щирий велосипедист", - додав волонтер про потерпілого .

Також волонтер попросив громадськість "розхитати" це питання, надати допомогу Вадиму і не дозволити негідникові, який стріляв у нього, піти від відповідальності.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...