Шоколадки теж є: Порошенко ознайомився зі змістом нових сухпаїв для військових, - Бірюков (фотофакти)

Радник Президента розповів про історію сухпайків та прокоментував їх склад

Фото: "Фейсбук"

Юрій Бірюков розповів, що Президент України ознайомився зі складом нових сухпаїв для військовослужбовців. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Новый полевой рацион ВСУ и Верховный Главнокомандующий ВСУ - в одном кадре. То, что раньше представить себе было невозможно.

А вы знаете, что история старого сухпайка началась в 1974 году??? Мой ровесник! Концепция была заложена имено тогда, приказом МО СССР - банка тушенки на завтрак, банка каши на обед, банка каши на ужин. И галеты. И сахар.

Тот сухпай ел Петро Порошенко во время срочной службы. Тот сухпай ел Степан Полторак, командуя ротой спецназа в Нагорном Карабахе. Три банки... Все ели тот сухпай. Менялись министры обороны, менялись эпохи. Три банки...

Впервые за 42 года был изменен подход к питанию бойца - это должно быть не просто "достаточно питательно", это должно быть вкусно.

И да, без непосредственной помощи Петра Алексеевича мы не смогли бы сломать систему, где согласования "теряются" по пути из кабинета в кабинет, где только "особые" фирмы могут получать заказы МО. Ага, да - сухпайки (старые) в армию поставляют все те же 4 фирмы-кормильца. Они, родимые.

Уже понеслись вбросы, уже под диктовку пишутся депутатские запросы. Уже скрипят зубы.

Мы продолжим работу.

А ему - спасибо", - пише Бірюков.


"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...