Шокований Трамп і усміхнений Путін: Американські дизайнери випустили купальники з політиками (фото)

Натягнути Путіна можна всього за $50.

Купальник з Трампом. Фото: Твіттер.

Американська компанія Beloved Shirts випустила плавальні костюми з зображенням політиків і знаменитостей. Тепер за 50 доларів США можна натягнути на себе президента Росії Володимира Путіна, президента США Дональда Трампа, голлівудського актора Ніколаса Кейджа і інших, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У колекції дивних купальників компанії є купальник-піца, купальник-салямі, купальник-чоловічий торс, купальник-м'ясо, купальник-скелет і інші реалістичні принти.принты.

Раніше Патріоти України повідомляли, що американська компанія Beloved Shirts випустила незвичайний купальник, який зображає волохаті груди.

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...