Шокуюче вбивство: В Одесі нелюди задушили шестирічну дитину, щоб пограбувати квартиру (фото, відео)

Страшний злочин шокував навіть поліцейських.

Страшний злочин в Одесі - при пограбуванні квартири задушена 6-річна дитина. Фото: od.npu.gov.ua.

В Одесі невідомі задушили 6-річну дитину при спробі пограбування квартири. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

До чергової частини Малиновського відділу поліції в Одесі надійшло повідомлення лікарів швидкої допомоги про те, що в одній з квартир п'ятиповерхівки на вул. Радісній виявлено труп 6-річного хлопчика.

Як стало відомо, мати дитини вийшла з дому на 40 хвилин, а коли повернулася, побачила тіло хлопчика. У кімнатах панував безлад, а у дитини на шиї була мотузка.

На даний момент правоохоронці встановлюють обставини трагедії. Розпочато кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...