Шокуюче відео: В одеському міні-зоопарку від холоду і голоду гинуть тварини (фото, відео, 18+)

​Кроликів і морську свинку годують тільки відвідувачі зоопарку, а у тхора не прибирають.

В одеському міні-зоопарку на очах дітей гинуть тварини. Фото: strichka.com.

В одеському міні-зоопарку, розташованому на території Парку Горького, тварини страждають від голоду і різкого холоду. За свідченням відвідувачів, тварин по закінченню сезону не забрали в тепло, у них у вольєрах практично не прибирають. Відвідувачі підгодовують тварин, однак ті гинуть прямо у них на очах. Один з кроленят забився в конвульсіях прямо на очах у кореспондента місцевого інтернет-видання, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Також на муки пухнастиків дивилися діти. Після скарг батьків співробітник міні-зоопарку забрав труп тварини з клітки, не відповівши на питання про причини загибелі.

У міні-зоопарку все ще залишається один дорослий кролик, а два підлітка живуть в окремій клітці.

Кролика залишили на самоті і краще годувати не стали. Тхір харчується чимось на зразок сухого котячого корму, а морська свинка їсть все, що приносять люди.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...