Шокуюче відео: В одеському міні-зоопарку від холоду і голоду гинуть тварини (фото, відео, 18+)

​Кроликів і морську свинку годують тільки відвідувачі зоопарку, а у тхора не прибирають.

В одеському міні-зоопарку на очах дітей гинуть тварини. Фото: strichka.com.

В одеському міні-зоопарку, розташованому на території Парку Горького, тварини страждають від голоду і різкого холоду. За свідченням відвідувачів, тварин по закінченню сезону не забрали в тепло, у них у вольєрах практично не прибирають. Відвідувачі підгодовують тварин, однак ті гинуть прямо у них на очах. Один з кроленят забився в конвульсіях прямо на очах у кореспондента місцевого інтернет-видання, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Також на муки пухнастиків дивилися діти. Після скарг батьків співробітник міні-зоопарку забрав труп тварини з клітки, не відповівши на питання про причини загибелі.

У міні-зоопарку все ще залишається один дорослий кролик, а два підлітка живуть в окремій клітці.

Кролика залишили на самоті і краще годувати не стали. Тхір харчується чимось на зразок сухого котячого корму, а морська свинка їсть все, що приносять люди.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...