Шокуючі подробиці: Брюссельський смертник працював в Європарламенті

Наджим Лашраві двічі підробляв прибиральником.

На місці теракту в аеропорту "Завентем". Фото: vesti-ukr.com.

Терорист Наджим Лашраві, який влаштував один з вибухів в аеропорту Брюсселя 22 березня, працював прибиральником у будівлі Європарламенту. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Лашраві влаштовувався на цю роботу двічі - влітку 2009 року і наступного року. За словами представника Європарламенту, це був літній підробіток. В обох випадках він пропрацював там місяць.

У Європарламенті не повідомили, про котрого з брюссельських смертників йдеться, проте джерела AFP і Reuters підтвердили, що це Наджим Лашраві.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...