Шокуючі подробиці: Музиканта групи "Любе" вбили за розмову про Донбас

Бас-гітарист групи "Любе" Павло Усанов помер вчора, 19 квітня, провівши три тижні в комі.

Лідер групи «Любе» Микола Расторгуєв і бас-гітарист групи Павло Усанов. Фото: РИА «Новости».

Письменник Захар Прилєпин розповів про причини побиття бас-гітариста групи «Любе» Павла Усанова, в результаті якого музикант впав у кому, і згодом помер. Про це він написав в своєму блозі на сайті РЕН ТВ, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався в одному з кафе Дмитровського району Московської області. «Паша сидів в барі, обговорював якраз ті самі теми, що і ми з ним обговорювали - Донбас. У нас це боліло з ним - і, нічого приховувати, говорили ми про це часто», - написав Прилєпин.

За його словами, одному з присутніх в закладі розмова не сподобався. «Пашу підійшли і вдарили по голові. Ззаду. Віч-на-віч з ним вбивця мав куди менше шансів. Паша міг за себе постояти. Підсумок: перелом основи черепа і внутрішньомозкова гематома», - зазначив письменник.

Також Прилєпин повідомив, що Усанов їздив на схід України, де «з ополченцями зустрічався» і «займався з обдарованими людьми». «Загалом, виконував той борг перед російськими людьми і Росією, який далеко не всі наші колеги по ремеслу виявилися в силах виконати», - написав Прилєпин.

Нагадаємо, Усанов помер вчора, 19 квітня, провівши три тижні в комі.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...