Шоу світла та музики: Будинок на Рівненщині підкорив Україну святковим дійством

Скільки коштів іде на світло – господар дому не зізнається.

Шоу світла та музики посеред поліського селища: у Млинові на Рівненщині родина прикрасила свій двоповерховий будинок та дерева на обійсті двадцятьма тисячами світлодіодних лампочок. Щовечора побачити святкову ілюмінацію до подвір'я приходять та приїздять сотні охочих – і не лише односельців, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Щовечора під час новорічно-різдвяних свят на півгодини ця звичайна двоповерхівка перетворюється на казкову. Різноколірні вогні під музику миготять на будинку, паркані і навіть деревах.
Таке феєричне світлове шоу власники цього будинку влаштовують уже третій рік поспіль. Щороку додають якісь нові світлові елементи. Найбільше в захваті від побаченого діти.

Облаштувала таку красу родина Ващищуків. Щоб усе мерехтіло та ще й під музику – вони працюють цілим сімейним підрядом – двоє синів-програмістів, мама музикант і тато – працівник культури.

Родина навіть не думала, що їхній будинок стане таким популярним. "Це все робилося для себе. Ніхто не очікував на таку масу людей, що стільки приїде - їде Рівне, Луцьк, Дубно, Новоград-Волинський був", - каже господар.

Так, наприклад, Валентин зі своєю коханою, щоби побачити музично-світлове шоу приїхав аж за 60 кілометрів. "Це надзвичайно. Це хороший приклад, щоб задумалися наші мери. І зробили щось не просто в приватному будинку, а зробили щось в масштабі міста", - каже чоловік.
Скільки коштів іде на світло – господар дому не зізнається. Головне, каже, подарувати людям настрій.

Ілюмінацію з більш як двадцяти тисяч світлодіодних лампочок побачити можна до кінця свят. А вже наступного року родина обіцяє ще масштабніше шоу.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...