Штормовий вітер і не тільки: Які "сюрпризи" готує українцям перший день весни

У п'ятницю, 1 березня, в Україні очікується нестабільна весняна погода. Деякі регіони будуть грітися на сонечку, а подекуди очікується невеликий сніг. Про це написала синоптик Наталка Діденко у своєму блозі, повідомляють Патріоти України.

Вона розповіла, що у четвер, 28 лютого, в декількох областях підніметься температура повітря, але до 1 березня вона знову опуститься, а на сході очікується мокрий сніг.

"28 лютого зима великодушно вирішила підняти температуру повітря. Правда, не скрізь, але все ж у більшості областей України очікується протягом дня + 4 + 9 градусів, на заході навіть + 7 + 12 градусів. Лише у східній частині затримаються 0 + 3 градуси. Опадів у четвер в Україні не буде, лише на сході і північному сході політає мокрий сніг", - написала синоптик.

У п'ятницю, 1 березня, холодно буде на сході України, але потеплішає в південних областях. "1 березня синоптична ситуація істотно не зміниться, у східній частині ймовірний мокрий сніг, на заході буде сухо. Температура повітря коливатиметься в межах + 3 + 8 градусів, на заході і в Одеській області до +10 градусів. І знову холодніше буде у східній частині України, протягом дня 0 + 4 градуси", - розповіла Діденко і попередила, що в найближчі дні в Україні буде сильний штормовий вітер.

"Особливим нюансом 28 лютого і 1 березня стане сильний західний і північно-західний вітер. Його пориви можуть досягати штормових 15-20 метрів на секунду", - зазначила синоптик.

В столиці у п'ятницю, 1 березня, буде прохолодно, вітряно, але без істотних опадів. "У Києві 28 лютого ще буде прохолодно і сиро, хоча і без істотних опадів, тільки ввечері політає мокрий сніг. 1 березня весна буде дебютувати поривчастим вітром, хмарністю та температурою повітря + 2 + 5 градусів", - додала Діденко.

Джерело: opinionua.com

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...