Штрафу замало: стало відомо, з яким розміром боргу за компослуги в Україні можна позбутися даху над головою

У Луцьку з аукціона міська влада продала квартиру, власники якої заборгували за "комуналку" більше 10 тис грн.

Ілюстрація:lviv.vgorode.ua

Міська рада Луцька продала квартиру, власники якої мали борги за комунальні послуги. Місцева влада попереджає: тих, хто накопичить прострочення на понад 10 000 гривень, чекає та ж сама доля. Про це пише Domik.ua, інформують Патріоти України.

Це перший зафіксований випадок, проте тепер всім злісним боржникам за комунальні послуги, які проживають в Луцьку, загрожує не просто штраф, а й позбавлення даху над головою. Так, у неплатників, які заборгували понад 10 000 гривень, будуть заарештовувати квартири і виставляти їх на аукціон.

Виконавча служба Луцької міськради вже успішно провела перші торги - квартира боржників була продана, і після узгодження юридичних питань мешканці з неї будуть виселені.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...