"Шукаємо сміливого раввіна": Наші бійці відкрили "бандерівську" синагогу на передовій у зоні АТО (фото, відео)

На базі Єврейської роти під проводом Дмитра Яроша відкрили імпровізовану синагогу

Фото: блог Білозерської

Блогер, журналіст Олена Білозерська у своєму блозі написала, що на базі Єврейської роти у зоні АТО відкрили "бандерівську" синагогу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Не всі знають, що у складі Української Добровольчої армії під проводом Дмитра Яроша є підрозділ, в якому служать бійці-мусульмани, а також, віднедавна, є Єврейська рота. Її командир, Максим, з нами з перших боїв 2014-го року. Це реальний бойовий підрозділ, на даний момент більшість його бійців - на передових позиціях у секторі М.

16 вересня 2016 р. на базі Єврейської роти відкрилася імпровізована "бандерівська" синагога...

На відео - запалювання свічок і молитва у суботній вечір, а потім Максим розповідає про історію Єврейської роти", - пише Білозерська.

Хлопці скаржаться, що трохи не вистачає інвентаря для синагоги, та запрошують до себе сміливого раввіна, бо поки що з цим "напряженка". Воїни перебувають на передовій вже два роки, але ребе досі не приїзджав.

Можна тільки уявити, що з цього приводу напишуть сепаратичні видання.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...