Шведський художник заявив, що "Єдина Росія" вкрала його ілюстрацію з відомого видання (фотофакт)

Передвиборчі матеріали з вкраденим малюнком розійшлися у Нижньому Новгороді

Фото: "УНІАН"

Шведський ілюстратор Нільс-Петтер Еквалль заявив, що партія "Єдина Росія" використала у передвиборчих агітаціях ілюстрацію, яку він створив у 2013 році для видання британської газети The Financial Times. Дозволу на це росіяни не брали. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Bēhance.

Невідомий чоловік електронною поштою вислав Екваллю фото матеріалу "Єдиної Росії", повідомляє шведське громадське телебачення SVT. Матеріал поширювався у Нижньому Новгороді, на ньому надруковано адресу новгородського відділення.

Як стверджують у Швеції, журналісти зв'язалися з Романом Золіним, представником передвиробчого штабу. Він заявив, що матеріал розійшовся дуже маленьким тиражем "у невеликому місті". Також Золін висловив готовність контактувати з автором роботи, принести вибачення та вирішити, як владнати питання.

Золін - місцевий новгородський підприємець, активіст, видавець, блогер. Невідомо, чи співпрацює він з партією.

Еквалль заявив також, що не впевнений, чи справді використання його роботи було обмеженим. Він просить всіх, хто бачив ілюстрацію у матеріалах "Єдиної Росії", повідомити йому про це.

Не зовнішність і не вік! Що найбільше приваблює чоловіків у жінках

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:47

На що чоловіки завжди звертають увагу під час спілкування з жінкою. Для чоловік найпривабливішою є та жінка, яка має певні риси. І це не залежить від її віку, гарного обличчя чи стрункої фігури. Розповідаємо, на що чоловіки завжди звертають увагу під ч...

Зіпсували шабаш Побєдобєсія: У Варшаві українки влаштували гучний прийом російському послу "на честь" 9 травня (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:39

Посол Андрєєв заявив під час виїзної церемонії журналістам, що всіх кого "миролюбна" Росія вбиває в Україні того варті. Десятки українських жінок у четвер, 9 травня, зібралися біля пам'ятника радянським солдатам у Варшаві, щоб зустріли посла Росії Сєрг...