Сімейна трагедія: Породілля та її дитина померли на Житомирщині

У померлої жінки залишилися двоє дітей – 2001 і 2003 років народження.

Ілюстрація:https://pogliad.ua/

На Житомирщині померли породілля і її дитина. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області, передають Патріоти України.

Житель Коростишева Житомирської області пізно увечері 6 квітня привіз свою дружину в лікарню народжувати, а наступного дня, 7 квітня, йому повідомили, що жінка померла. Померла й дитина, яка мала з'явитися на світ.

Відповідей на свої запитання в пологовому будинку чоловік не отримав, тому звернувся до правоохоронців.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 140 (неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником) Кримінального кодексу України.

За висновком паталогоанатомічної експертизи, причиною смерті жінки став розрив матки під час пологів, а ненародженої дитини - внутрішньоутробна асфіксія. Призначено спеціальні експертизи, зокрема на предмет професійності дій медичних працівників під час пологів.

У померлої жінки залишилися двоє дітей – 2001 і 2003 років народження.

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...