Скандал: Кобзон і Табачник присвоїли пляж на Дніпрі в Києві площею 7.5 га, - депутат Київради (фото)

Оголошений в Україні персоною нон-грата співаючий депутат Держдуми на пару з екс-регіоналом акордеоністом прибрали до своїх рук у довгострокову оренду столичний пляж для нібито будівництва елітарного клубу.

Ян Табачник і Йосип Кобзон. Фото:tabloid.pravda.com.ua

Російський співак-українофоб Йосип Кобзон, оголошений персоною нон грата в Україні, і екс- "регіонал" Ян Табачник є власниками цілого пляжу на Дніпрі площею 7.5 га. Про це депутат Київради від фракції "Самопоміч" Анна Сандалова пише на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"На Осокорках, виявляється, є відмінний парко-пляж Прибережний, величезна територія, яка за якимось міфічним поняттям є власністю Яна Табачника та Йосипа Кобзона. Не те, щоб я не любила музику, але я сильно не люблю, коли персони нон грата позбавляють наших дітей можливості потусувати біля Дніпра. Нашого Дніпра. Мого Дніпра. Прямо в Дарницькому районі.

Питання вже кілька тижнів обговорюється в нашому депутатському середовищі, а вчора ми з сімейством з'їздили туди на розвідку. Якщо закрити очі на тонни сміття і спробувати вимріяти тут парк - то це, повірте, просто бомба. Особливо, якщо врахувати, що в наших кам'яних джунглях Дарницького району відпочивати особливо ніде.

Що ж, запускаємо план. Для початку пробуємо розібратися з власністю і все-таки повернути 7.5 га в комунальну власність. Другим кроком - знайти кошти на наведення порядку, хоча б такого парку, як на Березняках і Русанівці.

В ідеалі, хочеться бачити тут парк, чистий пляж, спортивні майданчики, кілька приємних кафешок, велодоріжки, облагороджену природу", - пише Сандалова.


>

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...