У Києві з'явився новий мурал, присвячений життю на Землі (фото)

Робота українського вуличного художника прикрасила будинок в Дарницькому районі столиці.

Київ прикрасили новим муралом. Фото: Фейсбук.

Український учасник фестивалю Mural Social Club Олександр Гребенюк закінчив створення муралу в Києві на вулиці Срібнокільській. Свою фреску Гребенюк присвятив еволюції життя на Землі. Про це повідомили в Facebook-спільноті Mural Social Club, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Синергетика - це напрямок науки, що вивчає поведінку складних систем. В загальному сенсі - глобальний еволюціонізм. Ідея роботи приблизно наступна: поява нашої планети і розвиток на ній життя - як довгий ланцюг випадковостей. Образ людини, обплетеної рослинами, символізує нерозривний зв'язок з процесами глобальної еволюції ", - розповів художник.

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...