​Скандал навколо гуляння фіскалів Насірова: Зірка шоу-бізу виправдовується, що співав для "митарів" безкоштовно, з великої поваги​

За словами очільниці головного управління ДФС у Києві Олександр Пономарьов, а також відомий ведучий Анатолій Анатоліч - друзі Податкової, тому гонорару їм не платили.

Олександр Пономарьов. Фото:PR-агентство YULA

Український співак Олександр Пономарьов запевнив, що брав участь у новорічному корпоративі офісу ДФС у Києві безкоштовно. Про це йдеться на сайті каналу 24, інформують Патріоти України.

За словами Людмили Демченко - очільниці головного управління ДФС у Києві, гонорару також не отримав за участь у заході відомий ведучий Анатолій Анатоліч. Обох відомих шоуменів жінка назвала друзями Податкової.

Повну версію розслідування дивіться – сюжеті.

За офіційною версією кошторис корпоративну склав 450 тисяч гривень, але за підрахунками журналістів, захід обійшовся як мінімум удвічі дорожче.

Як повідомлялося раніше, на заході Київського офісу ДФС гуляло близько 1 тисячі осіб, а свято відкривав сам очільник відомства Роман Насіров. Вже відомо, що обслуговувала свято фіскалів одна з найдорожчих у Києві фірм, що спеціалізується на виїзних бенкетах.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...