Скандал у Чернівцях: Пораненого вибухом підлітка побили у поліції (фото)

У прокуратурі заявили, що вже порушили кримінальну справу за заявою батька потерпілого.

На місці вибуху біля психлікарні у Чернівцях. Фото:See-life.biz

У Чернівцях постраждалий внаслідок вибуху 16-річний хлопець поскаржився на те, що його, пораненого, побили в поліції. Про це потерпілий розповів редакції спільноти "Chernivtsigram" в соціальній мережі Instagram, інформують Патріоти України.

За словами Михайла (так звуть потерпілого), він побачив на вулиці сумку і з цікавості підняв її. Сумка вибухнула і завдала йому поранення в районі обличчя, ніг і рук. Інцидент стався біля місцевої психіатричної лікарні.

Чоловік, який йшов позаду Михайла, побачив це і відвів в приймальне відділення психіатричної лікарні для надання першої медичної допомоги. Пізніше юнака "швидка" доставила в лікарню на вулиці Фастівській.

"Там мені просто промили рани і перебинтували, лікар записав у висновку те, що говорили працівники поліції, після чого вони примусово відвезли мене до Шевченківського районного відділку. Там я отримав синці після ударів, які завдав мені черговий поліцейський Павленок, який не відпускав мене на свіже повітря, тому що мені було погано, потім порвав мені футболку і тягнув за поранені пальці", - говорить хлопець.

Михайлу зробили операцію, зараз він знаходиться на лікуванні. Хлопець пригадує, що в поліції його запитували, навіщо він піднімав сумку, стверджуючи, що "вона недарма там стояла".

У прокуратурі заявили, що вже порушили кримінальну справу за заявою батька потерпілого.

За неофіційною інформацією, сумка з вибухівкою була закладена в рамках антитерористичних навчань, які проходять на Буковині. Вибухотехніки повинні були її знешкодити, але випадково біля сумки опинився 16-річний хлопець, який мав необережність її підняти.

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...