Скандально відома бригада ГРУшників знов блукає на Донбасі: Розвідка слідкує за подіями

Російські терористи в погонах ГРУ продовжують блукати по території України. Чи перебування в Росії для них більш небезпечно?

Єрофєєва та Олександрова знов потягнуло заблукати. Фото: rbc.ua

Прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України повідомила, що українська розвідка розсекретила відомості про командира окремої бригади спеціального призначення, бійці якої раніше були затримані на Донбасі і засуджені за тероризм, - пишуть Патріоти України.

"У окупований Донецьк прибув підрозділ 3-ої окремої бригади спеціального призначення (Тольятті) Центрального ВО ЗС РФ. Командир бригади - полковник ЗС РФ Щепін Сергій Анатолійович.

Звертаємо особливу увагу, що два військовослужбовці цього з'єднання - капітан ВС РФ Євген Єрофєєв і сержант ВС РФ Олександр Александров, відповідно до рішення Голосіївського районного суду м. Києва від 18 квітня цього року, були засуджені до позбавлення волі строком на 14 років і визнані винними у веденні агресивної війни за попередньою змовою групою осіб, сприяння у діяльності терористичної організації, здійсненні теракту, застосуванні зброї для провокації воєнного конфлікту .

Раніше українська розвідка дізналася про прибуття на територію окупованої бойовиками Луганській області російського спеціального загону швидкого реагування "Рись", який входить до складу військ Національної гвардії РФ.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...