Скорочення по-британськи: великий банк замінить частину персоналу роботами

Державний банк Великобританії Royal Bank of Scotland восьмий рік поспіль зазнає збитків.

Британський банк Royal Bank of Scotland планує замінити 550 співробітників на роботів-консультантів. Фото: bankir.ru.

Британський банк Royal Bank of Scotland планує скоротити близько 550 співробітників в рамках заміни підрозділів, що здійснюють приватне консультування з питань інвестицій та страхування, на роботів-консультантів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Деякі клієнти будуть направлятися на обслуговування за допомогою нової інвестиційної онлайн-платформи. Сюди відносяться клієнти, розмір інвестицій яких становить менше 250 тис. фунтів (близько $360 тис).

Генеральний директор банку Росс Макеван зараз активно намагається скоротити витрати банку, який за підсумками минулого року отримав 1,98 млрд фунтів збитку. Фінустанова отримує збитки восьмий рік поспіль. Слід зазначити, що 72,9% акцій банк Royal Bank of Scotland належать державі.

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...

Життя без пенсії? Чого чекати українцям, які не напрацювали трудового стажу, але досягли пенсійного віку

понеділок, 6 травень 2024, 12:43

В Україні громадяни, які взагалі не напрацювали страхового стажу при досягненні пенсійного віку - можуть претендувати на допомогу від держави, передають Патріоти України. . Такі виплати не є пенсією, а лише тимчасовою державною соціальною допомогою не...