Скрепам в печінку: «Україна - понад усе!» - В Одесі пройшов мегамарш вишиванок (фото)

Одесити, ви молодці! Ми пишаємося вами і любимо нашу українську перлину біля моря.

В Одесі 21 травня відбувся мегамарш вишиванок. Фото: Південний кур'єр.У суботу, 21 травня, в центрі Одеси пройшов мегамарш у вишиванках, участь в якому взяли більше 1,5 тисяч осіб, повідомляють Патріоти України про інформацію сайта Нескучные новости.

Люди з прапорами України, чорно-червоними прапорами і прапорами Євросоюзу зібралися на Дерибасівській. У жінок на головах були вінки. Попереду ходи несли велику розтяжку з написом: "Мегамарш у вишиванках. Одеса", також у учасників мегамарша є плакати з національною символікою кримських татар. Над головами люди підняли величезну жовто-синє полотнище.

Учасники акції скандували: "Слава - Україна, героям - слава!", "Якщо любиш рідний край, вишиванку одягай!", "Герої не вмирають!", "Одна єдина, соборна Україна!", "Україна - понад усе!", "Україна - наша мати, ворогам її не здолати!", "Молдаванка та Пересип - у вишиванках вся Одеса!", "Одеса!".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...