Скрепна медицина: У Росії тіло мертвої пацієнтки добу пролежало під кабінетом лікаря

50-річна жінка вирушила на плановий огляд до невролога, у якого стояла на обліку через перенесений інсульт, і більше не повернулася додому.

Ілюстрація:http://gid.volga.news/

У місті Гагарін Смоленської області лікарі не помітили труп жінки, яка померла, чекаючи черги до лікаря-невролога. На сполох забили родичі загиблої, які звернулися в поліцію через її зникнення. Про це пише Российский диалог, передають Патріоти України.

Мешканка селища Токарєво вирушила на плановий огляд до невролога, у якого стояла на обліку через перенесений інсульт, і більше не повернулася додому. 50-річна жінка померла прямо в черзі до лікаря.

Під час очікування своєї черги жінці стало погано, і вона присіла, щоб не втратити свідомість. Незважаючи на це, стан пацієнтки не поліпшувався і незабаром вона померла. Хоча поліклініка працює до 20 години, ніхто з медперсоналу не виявив жінку.

Тим часом сусіди забили тривогу через те, що їхня односельчанка не повернулася додому ні денним, ні вечірнім рейсовим автобусом. Вони повідомили про це родичам, які вирушили на пошуки жінки і, не знайшовши її, звернулися в поліцію.

Тільки на наступний день лікар, який повинен був оглянути зниклу, виявив її тіло під дверима свого кабінету. "Встановлено, що жінка 1966 року народження померла від серцевого нападу. За заявою родичів проводиться перевірка за статтею 293 КК РФ (недбалість) відносно дій співробітників медустанови", - повідомила представниця Смоленського управління СК РФ.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: Вчені розкрили результати дослідження

субота, 4 травень 2024, 10:26

Видання Medical express пише, що дослідники з Шанхайського університету науки і технологій, Китайської академії наук (CAS) та інших інститутів Китаю нещодавно провели дослідження, щоб з'ясувати, що відбувається в мозку мишей, коли їх годують різними ти...