Скрепне православ'я: Російські козаки йдуть в рейди проти Pokemon Go

​Отаман Михайлівського станичного козацького товариства Андрій Воронцов допускає, що ловля покемонів "може зіграти на руку іноземним спецслужбам".

Отаман Андрій Воронцов. Фото: kazak26.ru.

Козаки на Ставропіллі виступили за заборону гри Pokemon Go в Росії і вийдуть в профілактичні рейди по боротьбі з ігроманією, заявив отаман Михайлівського станичного козацького товариства Андрій Воронцов. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням наНескучные новости.

Воронцов впевнений, що гру Pokemon Go варто заборонити на території Росії.

За його словами, козаки постійно ведуть роботу з профілактики ігроманії, це один з проектів, який можна порівняти з роботою по реабілітації та ресоціалізації залежних людей від алкоголю та наркоманії. Козаки повідомляють людям, що "ігрова залежність нічим не краще, ніж наркотична".

Він підкреслив, що будь-яка гра, в тому числі Покемон Go, небезпечна тим, що людина переходить з реальності в віртуальне життя. Також Воронцов допустив, що ловля покемонів може зіграти на руку іноземним спецслужбам.

Повідомляється, що козаки вже провели один рейд в Ставропіллі, під час якого закликали жителів міста відмовитися від Покемон Go і "розповіли городянам про згубний вплив гри і небезпеки ігроманії".

Покемон Go - онлайн-гра з доповненою реальністю для смартфонів на базі ОС IOS і Android. Вона вперше стала доступна в США, Австралії і Нової Зеландії 6 липня. У перші кілька днів свого існування вона наздогнала по популярності соціальні мережі Twitter і Facebook.

Мета гри - "збирати" покемонів в реальному світі. Коли гравець запускає додаток, він бачить на екрані інтерактивну карту свого міста. Покемонів можна виявити по шелесту трави в телефоні та спеціальному індикатору в кутку дисплея.

Покемони представляють собою невеликих монстрів, що володіють надприродними здібностями. На даний момент існує 721 різновид покемонів.

У деяких країнах влада обмежує доступ до гри. Так, в Ірані повністю заблокували Покемон Go, в штаті Нью-Йорк (США) ловити покемонів заборонили ґвалтівникам, а в Ізраїлі - військовослужбовцям

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...