Скрепні братки не врятували: На Росії пограбували вдову культового шансоньє "русского мира"

Жінка вже написала заяву в поліцію.

Ірина та Михайло Круг. Ілюстрація:УтроВдову Михайла Круга - естрадну співачку Ірину Круг - сьогодні вночі пограбували невідомі. Як розповіла представник виконавиці Ганна Тимохіна, Круг вже написала заяву в поліцію, передають Патріоти України.

"Я знаю, що це сталося сьогодні вночі і що всі були вдома, але ніхто не прокинувся. Ірина [Круг] подзвонила, єдине, що сказала, що в будинок проникли. Вона дуже швидко мені сказала, тому про її стан не можу нічого сказати. Вона до телефону не підходить. Я її теж не смикаю, тому що розумію, що це малоприємна процедура [давати свідчення в поліції]", - розповіла Ганна Тимохіна.

У прес-службі ГУ МВС Росії по Москві повідомили, що у них немає інформації про таке пограбування. У відомстві попросили направити інформаційний запит, щоб співробітники змогли дізнатися всю наявну в поліції за даним фактом інформацію.

Михайло Круг - уродженець Твері - автор і виконавець пісень в жанрі російського шансону, один з найпопулярніших представників даного пісенного напрямку. Найбільш відомий хіт Круга - пісня "Владимирский централ". Михайло Круг помер влітку 2002 року через кульові поранення, отримані від грабіжників, які пробралися в його будинок.

Джерело: Собеседник

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...