Скрепні правоохоронці: У Росії в їдальні побилися 60 поліцейських

Співробітники поліції перебили посуд і меблі у їдальні в Омську під час святкування ювілею

Фото: joinfo

Управління МВС по Омській області проведе перевірку повідомлень про масову бійку поліцейських в Кульчинському районі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний сайт відомства.

Про бійку 22 жовтня повідомило інформагентство "Омськ-інформ". За даними видання, інцидент стався в одній з їдалень міста Кульчинський за тиждень до цього. У їдальні, зазначає "Омськ-інформ", святкувався ювілей одного із співробітників, на якому зібралися близько 60 поліцейських. Між ними стався конфлікт, що переріс у масову бійку. Після цього співробітники поліції викликали своїх колег, які перебували на чергуванні.

"Конфлікт закінчився тим, що поліцейські побили один одного, а також завдали великої шкоди їдальні, де святкувався ювілей. Співробітники поліції перебили посуд і меблі", - зазначає видання. Причини конфлікту "Омськ-інформ" не повідомив. В УМВС, в свою чергу, заявили, що за результатами перевірки буде прийнято рішення відповідно до законодавства РФ.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...