Скрепні розваги: Екс-мер Архангельська влаштував у Третьяковці перфоманс з дівчатами у брудних трусах (фото, відео)

Своєю провокаційною акцією Донський хотів сказати, що російський авангард і російські жінки - це єдине, чим росіяни можуть пишатися.

О.Донськой. Фото: Gazeta.ru.

Колишній мер російського Архангельська Олександр Донський, який прославився гонками в торговому центрі в Москві на Ferrari, влаштував перформанс, що привертає увагу до сучасного мистецтва в Третьяковській галереї, повідомляють Патріоти України з посиланням на Лайф.ру.

В акції колишнього чиновника взяли участь кілька молодих дівчат, які в брудних трусах з'явилися у залі музею, де виставлена відома картина авангардиста Казимира Малевича "Чорний квадрат". Свій перформанс Донський назвав "Маніфест № 2".

"Першим маніфестом сучасного мистецтва був "Чорний квадрат" Малевича. Російський авангард і російські жінки - це єдине, чим ми можемо пишатися. Мій перформанс як соціальний проект заставляє поміркувати про сучасне мистецтво", - розповів про головний привід для гордості Донський.

Виявляється, брудна білизна - постійна фішка екс-мера. У минулому році він сам вийшов на Арбат забрудненим.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...