Скрепні традиції: У Росії дві жінки побили поліцейських ногами та пляшкою

Чи перебували жінки в стані сп'яніння, не уточнюється.

Ілюстрація:www.runews24.ru

Співробітники правоохоронних органів затримали двох мешканок Рязані за напад на інспекторів ДАІ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на depo.ua.

За повідомленням на сайті слідчого управління СКР по Рязанській області інцидент стався в ніч на 5 серпня. Патрульні зупинили автомобіль Kia, за кермом якого виявився нетверезий водій.

Після того як чоловіка посадили в службовий автомобіль для складання адміністративного протоколу, з Kia вийшли три жінки. Дві з них спробували витягнути з поліцейської машини свого супутника, ігноруючи вимоги інспекторів припинити свої дії.

"Більш того, вони стали наносити інспекторам удари руками і ногами, а також скляною пляшкою. Після того як пляшка розкололася, одна з жінок завдала удару шийкою пляшки в спину співробітнику поліції", - відзначили в слідчому управлінні. Чи перебували жінки в стані сп'яніння, не уточнюється.

За фактом події порушено кримінальну справу про застосування насильства відносно представника влади, розслідування триває.

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...

Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

вівторок, 30 квітень 2024, 17:52

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України. Сьогодні ...