Скрепно: У Росії чоловіка вбили за те, що він "не любив Путіна"

Активіст чергував біля меморіалу вбитого Бориса Нємцова.

Ілюстрація: pushkinska.net

У Москві помер активіст Іван Скрипниченко, якому невідомий зламав ніс на місці вбивства Бориса Нємцова на Великому Москворецькому мосту. Про це розповів Андрій Маргулев, який бере участь в чергуваннях біля меморіалу політика, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За його словами, близько 22:00 години вечора 15 серпня Скрипниченко чергував на мосту. До нього підійшов невідомий чоловік і спробував з ним заговорити. Скрипниченко відвернувся, і тоді чоловік ударив його кулаком в ніс.

Очевидці розповідають, що нападник крикнув Скрипниченко: “Ти що, Путіна не любиш?”

Активісти викликали на міст поліцію, а потерпілого доставили в НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського, де йому діагностували перелом. Нападника поліцейські не знайшли. Після огляду у лікаря Скрипниченко поїхав додому.

“Через пару днів ми з ним зідзвонювалися, він збирався йти й писати заяву в ОВС« Китай-місто “і, швидше за все, так і зробив. Він планував виїхати у відпустку, але в результаті не поїхав, а ліг в лікарню для виправлення наслідків перелому. 23 серпня він помер. Результатів судмедекспертизи поки немає, але, ймовірно, він помер через тромб, що відірвався”, - розповів Маргулев.

Нагадаємо, раніше мережу підірвало архівне фото з українським танком у Москві.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...