Скрепно: В Росії засудили чотирирічну дитину

Водій позашляховика заявив, що хлопчик своєю головою пом’яв капот автомобіля, збитки склали 20 тисяч рублів

Фото: "Фейсбук"

26 вересня суд російського міста Уфа прийняв рішення, у якому притягнув до відповідальності чотирирічного хлопчика, який «протаранив» позашляховик. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Каспаров.ру.



Спочатку власник автомобіля вирішив, що вм’ятини на капоті його авто були зроблені триколісним велосипедом малюка, проте висновком судової експертизи було встановлено, що цим предметом не можна було завдати таких пошкоджень. Тоді водій позашляховика заявив, що у всьому винуватий хлопчик – начебто саме він своєю головою пом’яв капот автомобіля.

Батьки малюка заперечують будь-яку причетність до інциденту, аргументуючи свою позицію, зокрема, тим, що на дитині немає жодних ушкоджень. Тим не менш, жодних медичних довідок у якості доказів на користь цього вони не надали.

Суддя у цій відверто дивній справі прийняв сторону позивача і виніс рішення, відповідно до якого батьки хлопчика зобов’язані компенсувати власнику позашляховика суму збитків у розмірі двадцять тисяч рублів, а також судові витрати. Подружжя, у свою чергу, заявило, що не згодне з таким вердиктом та буде подавати апеляцію.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...