Скрепний конфуз: Перед початком хокейного матчу співачка невдало заспівала гімн РФ (відео)

​Дівчина виконувала гімн а капела.​

Скрін відео

Співачка, яка виконувала гімн РФ перед початком хокейного матчу між Росією та Швецією, переплутала слова. Про це пишуть РИА Новости, передають Патріоти України.

Дівчина виконувала гімн а капела, однак в один момент припинила співати. Тиша стояла кілька секунд, поки трибуни не почали свистіти. Втім, співачка перепросила та продовжила співати далі.

Однак, видання зазначає, посилаючись на повідомлення у соцмережах, що вокалістка начебто не росіянка, а шведка. Відтак, дівчина, не впоралась із хвилюванням і тому допустила помилку, виконуючи гімн країни, мова якої не є рідною для співачки.

Варто зазначити, що сам хокейний матч закінчився із рахунком 3:4 на користь шведів.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...